Posted on

Pentru a beneficia de o gama larga de servicii de medicina muncii verifica cu atentie oferta Clever Med si bucura-te de cel mai bun raport pret calitate. Medicii specializati realizeaza examinari medicale in conformitate legala iar anagajatorii trebuie sa respecte obligativitatea de a oferi sprijin angajatilor in acest sens.  Colaborand cu cei mai buni experti in domeniu ai garantia ca vei obtine cele mai bune solutii, in functie de situatie, atat in ceea ce privesc costurile cat si gradul de motivare. Solicita ajutor specializat in ceea ce privesc controalele medicale periodice, chiar si pentru un numar mare de angajati. 

Acestea pot fi facute la sediul companiei sau in cadrul centrului medical. In urma acestor examinari, se va elibera fisa aptitudini care asigura aptitudinea sau inaptitudinea de a ocupa un anumit loc de munca. 

Medicii care lucreaza in cadrul unui cabinet medical care se respecta se implica cu pasiune si daruire de fiecare data. Acestia dau dovada de un grad inalt de profesionalism si intervin cu maxima promptitudinea pentru a face examinarile medicale necesare. 

Serviciile de medicina muncii iti garanteaza un nivel sporti de eficienta si iti ofera posibilitatea sa platesti preturi deosebit de convenabile in raport cu avantajele obtinute. Beneficiaza si tu de consultatii medicale de specialitate, pentru ca acum te afli la doar un click distanta de clinica Clever Med. Medicii fac analize imediate si consultatii medicale de specialitate iatr in final iti elibereaza fisa aptitudini, pe care trebuie sa o prezinti angajatorului. Medicina muncii studiaza atat starea de sanatate a unei persoane cat si compatibilitatea acesteia cu munca desfasurata. 

In urma examinarilor medicale, specialistii ofera recomandari cu privire la masurile necesare pentru a desfasura activitatea profesionala in conditii optime, din toate punctele de vedere. Toate aceste sunt absolut necesare pentru a mentine capacitatea de munca la un nivel ridicat si pentru a preveni aparitia bolilor profesionale. 

Medicul specialist de medicina muncii consiliaza angajatii care au nevoie de sprijin in acest sens pentru a le oferi siguranta deplina la locul de munca. Acesta supravegheaza sanatatea angajatilor si impiedica aparitia riscurilor profesionale, pentru sanatatea angajatilor, a colegilor de munca si a angajatorilor. 

Se realizeaza o serie intreaga de examinari medicale atat la incadrarea in munca cat si in alte circumstante. Fisa aptitudini releva faptul ca nu exista nici un fel de riscuri iar angajatorul isi poate desfasura activitatea fara a pune pe nimeni in pericol Pentru a primi o oferta personalizata pentru serviciile oferite acceseaza cu incredere site-ul online www.clevermed.ro