Posted on

Orice mediu exterior, la fel ca orice camera din casa, are nevoie de lumina. Pentru a fi practic, discret si frumos in toate imprejurarile, iluminatul trebuie proiectat intr-un mod meticulos si precis, alegand fiecare componenta in functie de contextul si stilul zonei in care sa intervina. Proiectoarele, stalpii de iluminat de exterior sau spoturile solare indeplinesc toate o functie specifica si fiecare se distinge prin caracteristicile particulare care il fac perfect in mediul extern al destinatiei. Exista multe produse disponibile pentru iluminatul solar si acestea variaza de la faruri pana la simple stalpi, declinand in functie de nevoile de utilizare, forme, design si functii. Alege cea mai buna lampa cu led pentru exterior si bucura-te de lumini interesante in gradina.

Cum sa alegi lampa solara perfecta

A te orienta asupra alegerii lampilor solare inseamna a garanta surse de lumina functionale si sigure, capabile sa se distinga datorita consumului redus si performantelor din ce in ce mai fiabile. Lampile solare asigura o autonomie de cateva nopti odata ce este garantata o incarcare completa. Datorita dezvoltarii continue a tehnologiei, lampile cu energie solara au atins niveluri optime de performanta si pot inlocui in majoritatea cazurilor iluminatul clasic actual. In functie de spatiul disponibil, se pot alege diferite solutii avand in vedere marimea zonei de iluminat si rezultatul final de obtinut. Lampile de gradina si felinarele de exterior profita de cele mai noi tehnologii, respectand in acelasi timp mediul inconjurator si oferind solutii practice chiar si in locurile in care ar fi dificil sa se bazeze pe o iluminare adecvata.

Spoturile sunt potrivite pentru iluminarea spatiilor mari, precum verandele sau zonele in care doriti sa mancati, reflectoarele si luminatoarele sunt mai potrivite pentru a fi folosite ca puncte de lumina care definesc cai de-a lungul potecilor si a pasajelor. Principalele avantaje ale lampilor solare sunt: ​​posibilitatea pe care acestea le ofera de a ilumina gradina fara a folosi electricitate, costurile minime de instalare, nivelul scazut de intretinere necesar si structura usor de amplasat si indepartat.

Lampi solare de gradina

Lampile solare de gradina cu LED sunt, fara indoiala, una dintre cele mai practice si ecologice solutii pe care le poti alege pentru a-ti ilumina fara efort spatiul exterior. Practici pentru ca nu necesita electricitate, se gasesc in numeroase variante, dotati si cu detectoare de miscare, mici senzori care activeaza lumina doar la nevoie, in conjunctie cu trecerea cuiva. Cu lampa solara stradala are aspectul unei strazi clasice dar functionarea sa, in loc sa depinda de curentul electric, exploateaza radiatia solara acumuland energie in timpul zilei pentru a o elibera sub forma de lumina noaptea in diferite moduri de la model la model. Autonomia lampadarului solar, echipat adesea cu sistem integrat de aprindere si oprire, este garantata de software capabil sa gestioneze utilizarea energiei.

Rezistenta si durabilitatea sunt mari si acest lucru garanteaza produsului un timp de autonomie totala bun si interventii de intretinere reduse la minimum. Lampile solare stradale sunt in general potrivite pentru iluminarea cailor si gradinilor si sunt capabile sa dea lumina potrivita oricarui colt verde. Iluminatul foloseste lampi LED si este deosebit de potrivit pentru spatiile exterioare datorita capacitatii sale de a rezista la umiditate, stres si orice schimbari termice.