Posted on

Vara ne plac parfumurile ușoare, fructate sau florale, dar iarnă parfumurile mai intense și puțin mai grele, care radiază căldură și confort prin notele lor calde vor fi binevenite. Citește sfaturile noastre și alege un parfum la un preț convenabil, beneficiind și de un cod reducere notino!

Ai impresia că parfumul tău se evaporă mai repede iarnă și că mirosul său bun nu durează atât de mult? Este realitatea ! Motivul ? Pe măsură ce temperaturile scad, scade și nivelul natural de hidratare al pielii. Epiderma este apoi mai uscată. Prezintă zone aspre și solzoase din cauza lipsei de protecție și îngrijire adecvată. Șocurile termice repetate și dușurile foarte fierbinți agravează aceste inconveniente. Barieră pielii poate fi compromisă. Acești factori au un impact asupra durabilității parfumului. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât parfumul va rezistă mai mult timp. Întotdeauna trebuie hidratata pielea cu o loțiune de corp fără parfum înainte de a aplică un parfum pentru că oferă o bază pentru un parfum care aderă mai ușor. Deci dimineața, înainte de a va parfuma, aplicați o cremă de corp fără parfum. Gășiți o mulțime de soluții pe site-ul notino. Nu uitați că beneficiați și de notino reducere cod.

Un parfum care durează cu un cod reducere notino

Dacă aveți impresia că parfumul se estompează cu ușurință, îl puteți intensifica folosind un gel de duș, loțiune și cremă cu notele parfumului nostru preferat. Acest lucru este suficient pentru a-l intensifica fără a-l distorsiona. Uneori avem obiceiul de a folosi parfum atunci când suntem îmbrăcăți. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că hainele formează o barieră care împiedică topirea parfumului în piele.

Odată cu trecerea orelor, percepția parfumului se schimbă. Poate părea „evaporat”. Această face parte din adaptarea olfactivă, numită și oboseală a nasului. Mirosurile sunt captate de milioane de receptori de miros care stimulează creierul prin trimiterea de mesaje nervoase. Creierul creează asocieri și clasifică mirosurile în funcție de potențialul pericol. Un parfum familiar este considerat apoi nepericulos. Dacă parfumul lui pare șters pentru noi, nu este cazul pentru ceilalți.

Nu este întotdeauna ușor să alegeți un parfum de iarnă potrivit. Bineînțeles că va venim în ajutor cu propuneri pe magazinul online de cosmetică și parfumuri de unde va puteți alege aromă favorită cu un cod reducere notino.

Desigur, trebuie să va placă mirosul, dar nu asta este totul. Iarnă trebuie mizat pe intensitate dacă vreți că parfumul să rămână cât mai mult pe piele. Puteți opta pentru o apă de parfum, mai concentrată decât o apă de toaletă sau chiar extract de parfum, chiar mai concentrat decât apă de parfum în sine. Chiar dacă este mai ieftin de cumpărat, apă de toaletă este mai puțin probabil să țină toată ziua. Ttrebuie să știți, de asemenea, că PH-ul epidermei este unic pentru fiecare. Deținerea și evoluția parfumului depind, de asemenea, de acest criteriu. În general, notele calde și orientale vor avea o tendință mai mare de a se lipi de piele decât parfumurile florale. Ceea ce se potrivește de minune cu sezonul rece!