Posted on

Când vrei să comanzi cadouri online cu buchet de flori pentru o persoană dragă, de multe ori nu îți dăm seama cât de ușor este să o faci în zilele acestea. Sarcina este facilitată de florarii online care livrează comenzi la adresa indicată. Pentru a comanda flori și alte cadouri, totuși, merită să utilizezi serviciile unui florar online dovedit în acest sens. Florăria online LivrareFlori.md livrează flori și cadouri de mulți ani. Operează în toată Moldova și România și este una dintre firmele care nu te vom surprinde cu o taxă suplimentară pentru livrarea într-un oraș mai mic sau pentru alegerea orelor aproximative preferate – regulile sunt clare: plătești cât vezi pe site înainte de a adăuga produsul în coș. Astfel de reguli simple, combinate cu prețuri atractive și calitate ridicată, oferă cele mai bune opinii printre florăriile online.

Dar cum poți comanda cadouri online cu buchet de flori la florăria online ? Mai jos, în câțiva pași, îți va fi prezentat cât de simplu este

  • Alege un produs din ofertă  – alege unul dintre numeroasele buchete din oferta de pe site. Buchetele sunt sortate după flori, culori, ocazii etc.
  • Alege accesorii  – fiecare buchet poate fi însoțit de unul dintre cadouri, de exemplu, baloane, buchete din dulciuri și ciocolate, șampanii sau ursuleți de pluș. Cu toate acestea, nu este obligatoriu.
  • Fă clic pe CUMPĂRĂ  – produsul selectat va fi adăugat la coș, va apărea un rezumat.
  • Alege modul în care dorești să plasați o comandă – fie printr-un cont de client, fie fără autentificare. Nu ai nevoie de un cont de client, poți plasa o comandă rapidă fără să te conectei. Contul client facilitează plasarea comenzilor în continuare – după crearea unui cont și autentificarea, datele vor fi completate, poți salva adrese, mementouri etc.
  • Introdu detaliile expeditorului  – formalități minime, datele sunt doar pentru tine. Nu se vor transmite destinatarului. Când te conectezi printr-un cont de client, acestea vor fi precompletate, altfel trebuie finalizate.
  • Alege data livrării și orele preferate  – în funcție de ofertă, se livrează 7 zile pe săptămână, cu excepția sărbătorilor legale. Orele selectate sunt orele aproximative preferate în care curierul va încerca să livreze comanda.
  • Introdu cardul și detaliile destinatarului  – poți introduce câteva cuvinte de la tine sau poți alege una dintre propunerile tale. Nu se adaugă taxe pentru mesaj. Trebuie să te asiguri că datele destinatarului sunt corecte – codul poștal corect, strada și numărul casei / apartamentului etc. De asemenea, trebuie să furnizezi și numărul de contact al destinatarului. Apoi poți introduce, de asemenea, instrucțiuni speciale, de exemplu, instrucțiuni pentru curier despre călătorie etc. După finalizarea acestor date, trebuie să accepți totul și să treci la pasul următor.
  • Verificarea corectitudinii comenzii și a plății  – în pasul următor apare rezumatul comenzii, dacă totul este corect, se confirmă comanda și vei trece la plată.

După cum poți vedea mai sus, plasarea unei comenzi nu este complicată, trebuie doar câțiva pași pentru a face o surpriză frumoasă oricui, oricând. După plasarea comenzii, florăria online se va ocupa de restul!