Posted on

Smartphone-ul tău actual este un obiect care te însoțește toată ziua. Îți ușurează munca, te aduce în contactat cu familia, prietenii și colegii și îți oferă relaxare în momentele libere. Prin urmare, este normal să vrei să îl protejezi astfel încât să poată rezista căzăturilor, loviturilor și altor posibile daune. Iată câteva motive pentru care să alegi o husă premium.

Eviți deteriorările majore

Aproape toți avem un smartphone cu noi, fie în mână, fie în buzunar. Îl folosești pentru a asculta muzică, pentru a viziona videoclipuri, pentru a face apeluri telefonice, pentru a face fotografii, pentru a juca jocuri, pentru a naviga pe internet. Dar, manipulându-l, crești și riscul de a-l scăpa sau de a-l lovi accidental. Acest lucru are ca rezultat ecrane crăpate, de cele mai multe ori, pixeli morți, bucăți rupte sau chiar defecțiuni totale. Și câți oameni vezi pe stradă sau în transport cu ecrane crăpate? Cumpărarea unui telefon este destul de costisitoare, schimbarea ecranului este prea laborioasă, cu excepția cazului în care îți cunoaști drumul sau apelezi la un profesionist. Pe scurt, este un adevărat ghimpe. Evită astfel această problemă optând pentru carcase personalizate de calitate care vor absorbi cele mai clasice șocuri și căderi, în același timp având și un aspect unic. Cel mai bun este să cumperi și o folie de protecție pentru ecran din sticlă securizată, astfel încât, la cea mai mică fisură, trebuie doar să schimbi folia și ai terminat.

Cum alegi o husă de protecție?

Mai întâi vom preciza ceea ce este evident, dar este de preferat să faci acest lucru: desigur, alege o husă care să fie compatibilă cu telefonul. În funcție de marcă și de gama sa, vei avea dimensiuni care variază în câțiva milimetri, fie în grosime, lățime sau lungime. Înțelege că alegerea unei huse greșite îți distruge complet eforturile de a-ți  proteja telefonul. Deci, atunci când cauți protecție pentru telefonul tău pe un site comerciant, tastează modelul exact al acestuia, astfel încât să ai în față doar modelele compatibile. Și, pentru a fi 100% sigur de compatibilitate, în foaia de produs caută modelele compatibile.

Husa de protecție Etuo este concepută pentru a absorbi maximum de lovituri și poate rezista chiar și la o cădere. Ai grijă, totuși, să permiți acest lucru, implică o anumită grosime, făcând telefonul puțin mai mare și mai greu și modificându-i astfel aderența. Aspectul general al smartphone-ului tău este diferit și, dacă acorzi o importanță mai mare supraviețuirii sale decât esteticii sale, acesta este modelul pe care ar trebui să îl preferi.

Acum că ai scăpat de asta, este timpul să pui prima întrebare: dorești să cumperi o carcasă de protecție sau o carcasă estetică? Deși cele două nu sunt incompatibile, există încă unele diferențe de remarcat, mai ales la nivelul aderenței. Protecția estetică a smartphone-ului tău  foarte rar depășește un milimetru grosime. După cum sugerează și numele său, este o carcasă din silicon sau plastic, cu un model decorativ care îți înfrumusețează smartphone-ul. Pe de altă parte, în caz de cădere sau lovitură, nu conta pe ea pentru a amortiza nimic. Cu cât protecția este mai subțire, cu atât telefonul tău va suferi mai rău.