Posted on

In ceea ce priveste dotarea masinilor de teren cu anvelopele cele mai potrivite, este foarte important sa tii cont tipul masinii pe care o detii si dimensiunea cauciucurilor de care ai nevoie. Opteaza pentru anvelope all season  de o calitate exceptionala pentru a trai o experienta inegalabila.  Acestea iti asigura siguranta deplina atunci cand parcurgi drumuri accidentate si destul de dificile. Asadar, merita sa faci o investitie care isi merita toti banii, astfel incat sa reprezinte alegerea corecta din punct de vedere calitativ. 

Tine cont de tipul de teren pe care circuli cel mai mult. Daca obisnuiesti sa parcurgi distante mari de drum pe drumuri acoperite de noroi sau zapada, alege cauciucurile cele mai performante. Design-ul acestora iti asigura o mare durabilitate pe suprafetele cu apa, noroi, zapada in exces sau pietris. In acest fel te bucuri de o calatorie confortabila si lejera. 

Anvelopele prevazute cu simbolurile M/T (Mud – Terrain) iti ofera o aderenta foarte buna pe terenurile denivelate unde este si zapada umeda. Acestea sunt deseori folosite in competitii, pentru ca fac fata cu succes tuturor provocarilor. Pentru cei care doresc sa parcurga drumuri unde este mult noroi si zapada, cauciucurile M+S (Mud & Snow) sunt cele mai potrivite. Aceste anvelope iarna se comporta foarte bine pe un teren acoperit de gheata, zapada  sau noroi. Chiar si atunci cand este foarte ger afara, aceste anvelope nu isi pierd din proprietati. 

Cauciucurile off road au capacitatea de a sapa efectiv in zapada umeda si si a da la o parte noroiul depus pe drum. Chiar si acolo unde sunt suprafete alunecoase, stabilitatea masinii nu are de suferit. 

La Pneuhub.ro gasesti o larga varietate de anvelope care fac fata cu succes oricarui tip de teren, fie chiar si cele mai noroioase si abrupte zone.Ofera atentia binemeritata si criteriilor tehnice, pentru ca acestea te ajuta in alegerea anvelopelor perfecte. Fii atent la dimensiunea anvelopelor, consumul de carburant, indicele de viteza si sarcina, precum si nivelul de zgomot. 

Daca nu cunosti exact diametrul, lungimea si latimea anvelopelor verifica atent in cartea tehnica. In ceea ce priveste consumul de carburant, acesta creste vizibil cu cat parcurgi terenuri mai accidentate, insa anvelopele de calitate iti asigura un consum rezonabil. Daca iti place sa mergi cu viteza iar greutatea masinii si a pasagerilor este destul de mare, atunci opteaza pentru anvelope cu un indice de viteza si sarcina cat mai ridicat. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul online pneuhub.ro