Posted on

La evenimednte speciale sau pentru seri speciale, este posibil sa nu optezi intotedeauna pentru rochii ci, mai degraba, alegi sa porti o salopeta care lasa spatele gol. Pe langa spatele gol, salopetele se mai bucura si de un decolteu generos. Pentru  a spori acest decolteu, salopetele au adesea deja accesorii integrate, precum pandantive si coliere, care se concentreaza si mai mult pe spate. In ceea ce priveste lenjeria intima, logic nu poti folosi sutienul clasic. Foarte des acest tip de haine are cupe incorporate, dar daca nu este cazul, problema poate fi rezolvata folosind cupe sau sutiene adezive din silicon cu decolteu american. Alege cele mai interesante modele de salopete si noi putem garanta faptul ca vei obtine rezultate  perfecte.

Reguli de urmat

Pentru o tinuta de seara eleganta si sexy, opteaza pentru o salopeta care iti lasa spatele gol. Cosurile, petele si petele sunt interzise. Pentru a purta o astfel de salopeta care lasa spatele gol trebuie sa interveniti cu camuflaj. Exista fonduri speciale de acoperire si rezistente la transpiratie care sterg vizual toate imperfectiunile de pe pielea ta. Daca pielea este deja perfecta in mod natural, aplicati un voal de pulbere transparenta care va face spatele si bratele matasoase si netede.

Cum sa ai un spate perfect pentru a purta aceste salopete cu spatele gol

Atunci cand vrei sa porti salopete cu spatele gol va trebui sa tii cont de mai multe detalii importante astfel incat sa eviti sa nu arati bine. Salopetele cu spatele gol nu pot fi purtate de orice persoana si motivele sunt cat se poate de evidente. Alegand salopete cu spatele gol de buna calitate, vei reusi insa sa obtii un aspect interesant, daca si constructia fizica te ajuta. Ideea este sa ai spatele perfect atunci cand porti astfel de salopete.

Este important sa pregatiti spatele astfel incat sa poata exprima maximul senzualitatii sale. In fiecare dimineata pentru a defini laturile, intinde-te pe burta, incruciseaza-ti mainile dupa gat si ridica trunchiul in timp ce inspiri. Tine pozitia cateva secunde si revin-o pentru a te intinde expirand. O duzina de astfel de exercoitii o data pe zi sunt suficiente. Pentru a netezi epiderma, incepe cu un exfoliant delicat folosind o banda naturala de burete care ajunge chiar si in cele mai dificile zone. Pentru curatare, foloseste un sapun antibacterian si usor, care este ideal pentru cei cu o multime de cosuri. Nu uita sa apoici bine crema hidratanta pe pielea umeda pentru efecte maxime. De indata ce iesi din dus, uniformizeaza pielea cu un strat fin de pudra de talc cu ajutorul unei pensule. Daca pielea este grasa, mai intai usuc-o cu toner astringent. foloseste corectorul daca sesizezi in continuare inca cateva imperfectiuni mici dupa ce ai purtat salopeta cu spatele gol. In cele din urma, pentru a obtine un efect uluitor, intinde o pulbere de sclipici impalpabila pe spate. Acst lucru iti va oferi cu sioguranta un aspect unic datorita caruia vei iesi mereu in evidenta.