Posted on

Desi unii prefera sa doarma  fara nici un fel de imbracaminte specifica pentru odihna, exista inca multi care nu pot dormi fara pijamale. Pijamalele sunt in special articole vestimentare in care sa te simti bine, insa in realitate, se pot transforma in adevarate articole fashion. Cu siguranta ai vazut pana acum femei care ies in pijamale pe strada, sau femei care folosesc piesele vestimentare de noapte in shootinguri si ti-ai dori si tu astfel de modele. Poti cumpara acum cele mai moderne pijamale si le poti purta in contexte la care probabil nici nu te astepti. De aceea, iti recomandam sa alegi mereu variante cat mai interesante pentru noapte, care sa te ajute sa te odihnesti bine, dar care sa iti permita si sa arati bine.

Moliciunea si confortul termic sunt doua dintre calitatile pe care le cautam mereu atunci cand cumparam pijamale pentru femei. Dar exista mult mai multe lucruri pe care ar trebui sa le pastrati in minte daca doriti sa obtineti alegerea pe deplin corecta. Si vedem ca  in fiecare zi oferta pe care o putem gasi in magazine, este mai mare. Mai multe modele, tesaturi, culori… totul iti usureaza gasirea pijamalelor perfecte pentru tine.

Stim deja ca oamenii petrec in medie o treime din viata ascunsi in pat, asa ca a avea un pat bun si pijamale bune nu este neimportant. Dimpotriva, acestea sunt aspecte fundamentale de care trebuie sa avem grija pentru a garanta cea mai buna odihna care ne ajuta sa facem fata treburilor zilnice.

Alege doar pijamale in care sa te simti tot timpul bine!
Concentrandu-ne pe pijamale, primul lucru de care trebuie sa avem grija este dimensiunea. Nu este bine sa cumparam pijamale pentru femei excesiv de mici, deoarece ne va limita foarte mult miscarile in timp ce ne odihnim, ceea ce poate fi destul de inconfortabil.

Acelasi lucru este valabil si pentru dimensiunile excesiv de mari, ceea ce ne poate determina sa lasam  excesul de tesatura pe saltea si sa ne asupreasca somnul. Prin urmare, recomandarea ar trebui sa fie intotdeauna sa gasim o dimensiune usor slabita, dar care sa ni se potriveasca bine, ca si cum ar fi orice alta piesa vestimentara.

In ceea ce priveste tipul de tesatura, aceasta va depinde foarte mult de climatul din regiunea noastra, cea mai buna sau cea mai rea conditie ca casa noastra sa fie din punct de vedere termic si perioada din an. Si nu este acelasi lucru sa cumparati pijamale pentru femei pentru vara decat pentru iarna. In orice caz, bumbacul este un material care poate fi perfect atat pentru pijamale de vara, cat si pentru cele de iarna. Desi este adevarat ca in fata acelor luni mai reci, pijamalele de flanel sunt din ce in ce mai populare. Perfecte pentru caldura si moliciunea lor. Pentru ocazii foarte speciale si intime avem pijamale din matase sau pijamale din satin, perfecte pentru acele tipuri de ocazii in care prioritatea noastra este sa aratam radiant.

Confort

Din punct de vedere al confortului, nu uitati sa evitati pijamale cu un exces de cusaturi, pliuri sau orice alt element care poate fi incomod si face dificila odihna. Si ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa ne trezim dimineata cu chafing cauzate de pijamale care nu indeplinesc conditiile necesare pentru o odihna buna.

In cele din urma si desi nu este legata de confortul odihnei, nu trebuie sa uitam ca pijamale sunt o piesa vestimentara si, la fel ca toate hainele, ar trebui sa fie atractive si sa reflecte stilul tau. Atunci cand alegi pijamale poti da frau liber imaginatiei tale, da, este mai mult decat dovedit ca culorile moi si deschise favorizeaza relaxarea .