Posted on

Cu siguranta, atunci cand cauti cadouri pentru femei pe Jubi, te gandesti sa te legi de ceva anume. De ce? Cel mai simplu este sa te gandesti la pasiunile ei. Noi iti oferim mai multe astfel de idei de cadouri pe care sa le utilizezi.

  1. O cana speciala pentru femei pasionate de fotografie

O cana termos in forma de obiectiv este una dintre cele mai bune idei mai ales cand vine vorba despre o persoana pasionata de fotografie. O astfel de cana o va ajuta sa isi tina bauturile reci sau calde atunci cand pleaca la drum si ii va personaliza tinutele, aducand aminte de cea mai mare pasiune a ei – fotografia. Aspectul canii arata foarte bine si o face sa para foarte realista.

  1. O oglinda cu LED si efect de marire 4 in 1 pentru femei pasionate de make-up

Prietena ta petrece ore intregi in oglinda si cauta cele mai bune accesorii pentru make-up? O astfel de oglinda va fi un cadou surprinzator, care o va ajuta sa se machieze corect chiar si atunci cand este pe strada. O poata lua cu ea usor peste tot si se va transforma direct in cadoul preferat, de care nu se va mai desparti.

  1. Un glob pamantesc plutitor pentru femei pasionate de calatorii

Prietena ta adora sa calatoreasca si cauta mereu noi destinatii pentru plimbare? Un glob pamantesc plutitor este un cadou tematic perfect. In plus, datorita faptului ca globul pluteste efectiv deasupra unei baze care arata ca o nava spatiala, are un aspect futurist, numai bun pentru decorurile moderne. Se va integra perfect inclusiv intr-o camera minimalista si va arata foarte bine oriunde l-ai pune, iar atunci cand vrea sa gaseasca un loc nou pentru calatorii si aventuri, va consulta imediat globul primit pentru a vedea ce idei mai poate gasi.

  1. Un aspirator portabil pentru masina

Prietena ta este indragostita de propria masina si are grija sa arate mereu perfect? Foarte bine! Cu un astfel de aspirator tocmai i-ai facut un cadou practic si interesant, care o va ajuta sa isi mentina masina in stare perfecta. Nu te gandi ca un aspirator portabil este un cadou rece si sec pentru ca nu e deloc asa. Cu siguranta cauta deja ceva care sa o ajute sa faca curatenie cu usurinta in masina si sa ajunga in cele mai inguste colturi!

  1. Un aparat de fitness multifunctional

Un astfel de aparat de fitness multifunctional este cea mai buna alegere pentru o persoana care are tot timpul grija de modul in care arata. Cu un astfel de cadou, o vei impresiona si ii vei oferi tot ce are nevoie pentru a se simti bine. Poate fi folosit cu usurinta in casa si poate fi impachetat imediat si luat in masina pentru zilele in care pleaca in concediu.

Acestea sunt o parte din ideile de cadouri tematice pentru femei. In realitate, atunci cand cauti prin magazinul nostru online, vei gasi sigur ceva care sa o faca fericita, in functie de pasiunile ei.