Posted on

Organizarea unui spatiu depinde in primul rand de metoda de depozitare a obiectelor si lucrurilor personale. O incapere poate sa arate aerisita si bine sistematizata atunci cand mobilierul utilizat este unul practic si incapator, care permite aranjarea eficienta a tuturor articolelor de uz casnic sau profesional. 

 

Din gama pieselor de mobilier recunoscute pentru o capacitate de depozitare generoasa si profesionala fac parte si numeroasele modele de dulap metalic din oferta www.viamond.ro. Cu ajutorul acestora poti restabili ordinea in mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea. 

 

Exista un numar foarte variat de modele metalice, care pot fi integrate cu usurinta in orice spatiu, raspunzand perfect nevoilor de depozitare. Iata in ce situatii te poti baza pe caracteristicile inegalabile ale acestor dulapuri!

  • Dulap pentru arhiva 

 

Dulapul cu structura metalica este cel mai frecvent utilizat pentru depozitarea documentelor. Il regasesti adesea in institutiile publice, in unitatile medicale si de invatamant, arhive sau birouri. Rezistenta si robustetea sa ii ofera calitatea unui mobilier durabil, care trece testul timpului. Din acest motiv, este si foarte solicitat mai ales de catre antreprenorii si administratorii din diverse domenii. 

 

Cu un numar variat de polite ce pot fi reglate pe inaltime, dulapurile pot fi reconfigurate de utilizator pentru a adaposti documente cu dimensiuni de la cele mai reduse pana la cele mai mari. In plus, modelele dotate cu seif sunt o achizitie inteligenta, beneficiind si de un spatiu foarte sigur pentru a depozita documentele de importanta majora. 

  • Dulap pentru haine si diverse documente

 

Modelele de dulap metalic care ofera atat spatiu de depozitare pentru documente, cat si pentru articolele vestimentare si echipamentele de munca sunt solutia ideala pentru cei care lucreaza in constructii, pe santiere, ca diriginti de santier, in spitale sau laboratoare. Compartimentarea este perfecta pentru a sistematiza optim toate articolele pe care le folosesti la munca, de la bibliorafturi, acte, stampile, pana la casca, vesta si halat.

  • Dulap pentru desene si harti 

 

Daca lucrezi in proiectare sau esti student la arhitectura, constructii sau orice alt profil tehnic, atunci un dulap metalic pentru desene si harti este recomandat pentru a pastra in cele mai bune conditii plansele lucrate. 

  • Dulap pentru scule si unelte 

 

Ai un atelier de reparatii auto? Te pasioneaza domeniile in care se utilizeaza sculele si uneltele? Vrei sa iti organizezi echipamentele care stau imprastiate prin toata casa? Cumpara un dulap special creat pentru depozitarea sculelor si uneltelor si vei scapa de dezordine. Iti vei putea sistematiza, in functie de prioritatea si scopul utilizarii, toate articolele din aceasta categorie. 

  • Dulap pentru substante periculoase 

 

Substantele periculoase au, de asemenea, un loc special de depozitare. Cu structura rezistenta la agentii corozivi, cu protectii si dotari speciale pentru a preintampina orice fel de risc, modelele de dulap metalic pentru substante periculoase sunt excelente, indeplinind toate standardele de calitate in vigoare. 

  • Dulap pentru medicamente 

 

Pastreaza medicamentele departe de copii, intr-un loc sigur, precum dulapul metalic. Poti, astfel, organiza toate doctoriile atat casa, cat si la locul de munca. 

  • Dulap pentru obiecte de curatenie 

 

Chiar si obiectele de curatenie au un loc special in care pot fi depozitate, dulapul din metal, cu compartimentare realizata exact pentru aceste articole, fiind o alegere excelenta. Matura, mopul, galeata, detergentii si toate celelalte articole utilizate pentru curatenie si igienizare pot fi organizate, fara a mai sta imprastiate. 

 

Achizitioneaza un dulap metalic si sistematizeaza-ti spatiul intr-un mod profesionist! Vei uita de haosul din incaperi si de aspectul aglomerat.