Posted on

Oglinzile sunt unul dintre principalele elemente de amenajare. Design sau pur si simplu functional, datorita versatilitatii lor, se adapteaza oricarui context. Sa aflam cum sa plasam oglinzi in casa. Oglinzile din casa pot extinde lumina naturala si pot ilumina colturile mai intunecate reflectand lumina de la o fereastra sau o lampa. Acestea fac vizual un spatiu ingust (intrari, coridoare) mai mare. Cu toate acestea, aveti grija sa nu folositi in exces oglinzile concave sau convexe din casa dvs., deoarece acestea se deformeaza. Oglinzile opuse, care se reflecta reciproc, genereaza un tunel de imagini. Oglinzile sunt astfel unele dintre cele mai interesante decoratiuni.

Cum sa asezi oglinzi in casa

Agatate sau sprijinite pe podea, oglinzile trebuie pozitionate in locuri optime. Living, intrarea, baia si dormitorul sunt camerele casei unde isi gasesc o locatie buna, atat din motive functionale, cat si din motive estetice. Bucataria si studioul sunt medii mai putin potrivite pentru gazduirea oglinzilor. Stim cu totii ca oglinzile de perete au anumite utilizari: pentru a crea iluzia de adancime, pentru a reflecta lumina si, desigur, utilizarea practica a capacitatii de a va vedea propria imagine reflectata. Mai mult, devenim din ce in ce mai constienti de energie si de imprejurimile noastre si se spune ca amplasarea unei oglinzi de perete in casa este foarte importanta, deoarece amplifica si reflecta energia din fiecare camera.

Intrare

Cel mai important loc pentru o oglinda este, fara indoiala, intrarea sau coridorul. Folosit pentru a face un coridor ingust sa para mai spatios, oglinzile de perete ar fi benefice atat din punct de vedere stilistic, cat si din punct de vedere practic; o privire rapida in oglinda inainte de a iesi din casa este ideala. Peretele perpendicular pe usa este cel mai bun pentru pozitionarea oglinzii. Oglinda de perete de design orientata spre usa poate face ca energia sa sara direct din usa din fata, totusi pe peretele perpendicular, oglinzile de perete moderne sau vintage creeaza senzatia unei intrari mai mari. Se spune ca energia sare in jurul restului casei si te face sa te simti confortabil, inspirand o senzatie mai confortabila.

Baie

In baie, oglinzile rotunde de perete sunt destul de frecvente. Ne face placere sa ne uitam singuri spalandu-ne dintii, aplicand crema pe fata si spalandu-ne. De obicei, utilizarea oglinzilor de perete este adecvata intr-una dintre incaperile mai mici din casa, din motivele mentionate mai sus si pentru a adauga un pic mai mult spatiu camerei, pentru a nu va simti prea inghesuiti.

Zona pentru luat masa

Un loc ideal pentru oglinzile mari de perete, fie ca este vorba de o oglinda mare de perete gri, alba sau neagra, sala de mese este un loc pozitiv si ar beneficia stilistic de o oglinda de perete in stil vintage. In ceea ce priveste energia, energia este primita in sala de mese prin alimente.

Scari

Scarile sunt o locatie optima pentru oglinzile de perete. Nu sunt un loc pentru a sta linistiti, astfel incat oglinda in acest caz va actiona aproape ca un ghid pentru urmatorul pas si va lasa energia sa curga. Pare aproape evident, nu-i asa? In cazul unui spatiu restrans mic, oglinzile antice de perete sunt ideale.