Posted on

Poate suna ciudat, dar trebuie doar sa ne amintim toate semintele care sunt de obicei consumate in diete sanatoase pentru a realiza ca exista un sens in toate astea: semintele de chia sunt un bun exemplu. Pe zonaverde.ro poti gasi seminte de canabis de colectie, dar acest lucru nu te impiedica sa le consumi ca atare, avand in vedere faptul ca au cele mai bune proprietati, fiind oferite de producatori consacrati.

Poti manca atat seminte de canabis si seminte de marijuana si ambele iti vor oferi o cantitate uriasa de nutrienti. Semintele au un profil nutritional foarte complet si, dupa cum vom enumera, ele sunt o sursa de proteine vegetale si acizi grasi atat de necesari pentru bunastarea organismului nostru.

Cum influenteaza semintele de canabis corpul nostru?

Putem vorbi despre o lista de motive pentru care este pozitiv sa includem seminte de canabis in dieta noastra:

  • Datorita aportului lor de proteine, semintele de canabis ofera de asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele de proteine complete (cu toti aminoacizii care sunt necesari in corpul nostru).
  • Ele sunt bogate in carbohidrati completi, care ne pot da o doza atat de necesara de energie pentru corpul nostru, sa se simta chiar mai bine.
  • Avand o cantitate uriasa de fibre, seminte de canabis produce acest efect de satietate, care este cautat in diete de pierdere in greutate, astfel incat, ne vom simti plini pentru mai mult timp, acest lucru ajutand sa se evite consumul de mancare intre mese.
  • Semintele de canabis au de asemenea o cantitate enorma de magneziu, care este un relaxant muscular natural.
  • Consumul sau este bun pentru sanatatea inimii noastre. Acest lucru se datoreaza faptului ca semintele de canabis sunt bogate in trei factori foarte importanti: pe de o parte, in Omega 3 si Omega 6, acizi grasi foarte pozitivi pentru inima noastra. In al doilea rand, deoarece acestea contin, oxid nitric, care este bun pentru relaxarea peretilor arteriali si, prin urmare sangele curge mai usor in tot corpul nostru.

Cumpara cele mai bune seminte de canabis de la zonaverde.ro si bucura-te de toate avantajele lor.

Daca vrem sa mancam seminte de canabis, o modalitate foarte buna este de a le manca in diverse salate verzi la care sa adaugam si nuci de exemplu.

Pe de alta parte, putem manca, de asemenea, seminte de canabis fierte. Punandu-le in tigaie pentru doar un minut sau doua, vom avea o textura crocanta, care este delicioasa. O idee foarte buna de a manca seminte de canabis in acest format este de a le pune impreuna cu alte nuci, cum ar fi alune, pune deasupra lor miere si pune-le pe toate in cuptor impreuna. Acest amestec rezultat alaturi de un iaurt natural, este o adevarata minune.

Multi oameni fac, de asemenea, lapte cu seminte de canabis, la fel cum faci orice alt lapte vegetal. Cu apa si zahar semintele de canabis sunt batute pana cand exista un lichid uniform, treci prin filtru si vei vedea laptele rezultat din aceste seminte. Il poti adauga in cafea sau ceai.