Posted on

Orice femeie visează încă de la o vârstă fragedă pentru ziua nunții. Atunci când ele vor  îmbrăca rochia care le-a marcat copilăria. De aceea, atunci când se apropie evenimentul cel mare, viitoarea mireasă acordă o atenție foarte mare pentru rochia de mireasă pe care o va purta. Aceste rochii de mireasă îți pot îmbunătății aspectul complet. Fiecare mireasă poate consulta un specialist vestimentar care să ii ofere mai multe sfaturi referitoare la rochia de mireasă potrivită.

Există multe modele de rochii de mireasă, dar cele mai apreciate și căutate rochii rămân acele rochii de mireasă prințesă. Acele rochii te fac să te simți precum o prințesă, și reușesc să capteze multe priviri.

 

Culoarea potrivită pentru rochia ta de mireasă

Culoarea rochiei de mireasă se alege în funcție de aspectul pielii atunci când selectezi o culoare, dar și în funcție de tematică nunții. Acest aspect este foarte important. Multe femei sunt destul de nehotarate când trebuie să aleagă culoarea pentru rochia de mireasă. Pentru nunțile tematice, este des întâlnită nuanța de crem, alb sau ivory. Dacă pielea ta este foarte deschisă, o rochie în nuanțe de roz pot aduce o colorație mai intensă tenului tău. În schimb, pentru viitoarele mirese cu tenul mai bronzat se potrivesc perfect cu nuanțe mai pale. Pentru evenimentul cel mai important din viața ta trebuie să alegi o rochie care să te avantajeze, atât ca și culoare cât și ca stil. O rochie care să te mulțumească pe deplin și în care să te simți cu adevărat frumoasă.

Rochiile cu decolteu în V sunt alegerea potrivită pentru viitoarele mirese care aleg să își alungească silueta. Aceste rochii sunt modern, elegante, realizate din dantelă, tulle sau alte materiale fine. Rochiile de mireasă dețin diferite stiluri. Sunt în stil sirenă, stil prințesă sau A-line și toate pot avea și acest decolteu în V. Pot fi fără mâneci sau cu bretele, potrivit este să mizezi pentru o rochie elegantă și confortabilă și care să se încadreze și în bugetul stabilit. Tu decizi ce model alegi pentru evenimentul cel mai important din viața ta, dar este indicat să te lași sfătuită de un specialist pentru alegerea modelului cel mai potrivit pentru ține.

După ce probezi rochia mult visată, este indicat să știi toate detaliile, cum ar fi, materialele din care a fost confecționată rochia, măsura care ți se potrivește dar și lungimea rochiei. Toate aceste detalii contează pentru ca tu să poți merge să probezi rochia mult dorită.