Posted on

Cat de potrivit este un vas WC suspendat pentru familiile cu copii?

Atunci cand in familia ta apar copii trebuie sa te asiguri ca tot ceea ce alegi este potrivit pentru a fi utilizat si de ei. In special daca ai doar o singura baie, atunci trebuie sa te asiguri ca totul este adaptat astfel incat sa fie confortabil pentru toti membrii familiei.

Incepand de la tipul de mobilier pana la obiectele sanitare alese, totul trebuie sa se regaseasca intr-o ordine logica si perfect adaptata pentru cei mai mici membrii ai familiei. Printre multele decizii pe care va trebui sa le iei se numara si tipul de vas de toaleta ales. O alegere populara la ora actuala este reprezentata de modelele de vas WC suspendat.

Cum pot sa se adapteze modelele de vas WC suspendat in familiile cu copii?

Modelele de vas WC suspendat nu sunt rezervate numai celor care nu au copii ci sunt o alegere potrivita si pentru cei cu familii numeroase. Un vas WC suspendat este foarte practic si vine impreuna cu numeroase avantaje care iti vor usura viata.

Pentru a fi cat mai potrivite unei familii cu copii poti alege un model cu un capac cu amortizor care nu va putea fi trantit sau sa devina obiectul de joaca preferat al celor mici. Pentru mai mult confort poti alege un model de vas WC suspendat cu functie de autocuratare iar astfel chiar si in cele mai ocupate momente vei avea certitudinea a toaleta este curata si gata de folosit in siguranta de toti membrii familiei.

Un vas WC suspendat vine cu posibilitatea de a instala si un rezervor incastrat care este mult mai silentios in comparatie cu modelele care sunt expuse vederii. Astfel, chiar si atunci cand utilizezi toaleta in timpul noptii zgomotul nu va fi atat de puternic. Iar acest aspect este foarte important mai ales daca locuiesti la bloc.

Inaltimea vasului de toaleta este foarte importanta deoarece trebuie sa fie potrivita pentru a putea fi utilizata de toti membrii familiei. Pentru ca acest vas WC suspendat sa poata fi utilizat confortabil si de cei mici, este important ca inaltimea de la sol sa nu depaseasca 35 – 38 cm. Iar pentru adulti inaltimea normala este de 38 – 43 cm. Asadar, vei putea sa gasesti o solutie de compromis pentru ca toti membrii familiei sa poata utiliza un astfel de vas de toaleta.

Te vei putea bucura de un design placut si de confort maxim

Un vas WC suspendat, dupa cum spuneam, vine cu foarte multe avantaje si nu trebuie sa renunti la aceasta idee doar pentru ca ai copii sau ai auzit ca nu este solutia potrivita. Dupa cum ai putut vedea in aceste cateva randuri exista solutii pentru a putea adapta un astfel de vas WC suspendat astfel incat sa fie potrivit pentru toti membrii familiei. In plus, tehnologiile evolueaza in mod constant iar producatorii de obiecte sanitare le incorporeaza in produsele lor astfel incat sa intampine necesitatile tuturor persoanelor care doresc sa aiba parte de mai mult confort.

Alegand un vas WC suspendat vei putea sa maximizezi nivelul de confort al intregii familii si, mai mult decat atat, vei putea sa te bucuri de o baie amenajata exact asa cum ti-ai dorit intotdeauna.