Posted on

 

Daca aveti nevoie de servicii de medicina muncii Bucuresti optati  pentru o echipa de profesionisti care sa va ofere servicii complete. Toate analizele efectuate se afla in conformitate deplina cu legislatia în vigoare.

Profesionalismul echipei se observa inca de la inceput. Rolul medicilor este de a depista eventualele incompatibilitati cu locul de munca. Acestia va ofera sfaturi practice si utile pentru reorientarea profesionala.

Rigurozitatea controalelor medicale periodice ofera incredere deplina colaboratorilor. Evaluarea starii de sanatate ocupa un loc extrem de important  in special atunci cand vreti sa va integrati in campul muncii.

Promptitudinea cu care se efectueaza analizele medicale si seriozitatea personalului atrage aprecierea colaboratorilor. Obtinerea unei fise de aptitudini in vederea angajarii,  este decisiva pentru a vedea daca sunteti pregatiti sa faceti fata provocarilor muncii respective.

In plus, se iau masurile necesare pentru ca angajatii sa isi poata relua munca si se interzice expunerea angajatilor la factorii de risc profesional. Angajatii au nevoie de o adeverinta medicina muncii pentru a releva starea de sanatate.

Beneficiati de examinari complete si o serie vasta de avantaje in urma incheierii unui contract cu Clever Med. Un medic de medicina muncii se dedica complet examinarilor medicale si efectueaza controale medicale specifice.

Acestea sunt absolut necesare in vederea angajarii. Clinica va pune la dispozitie nenumarate facilitati si realizeaza investigatii medicale corecte. In plus, va ofera un act medical complet. Doctorii au in dotare aparatura medicala de un inalt standard calitativ ceea ce denota eficienta examinarilor.

Beneficiati de o gama larga de servicii medicale si proceduri specifice in vederea relevarii starii de sanatate. Clever Med va pune la dispozitie profesionalismul echipei si un inalt standard de calitate.

Dotarile laboratorului alaturi de un personal de specialitate bine pregatit reprezinta atuurile necesare. Medicii realizeaza activitati specifice de medicina muncii si ofera siguranta desfasuratii muncii.

In plus, va asigura ca analizele se pastreaza in baze de date specifice si se protejeaza conform legislatiei in vigoare. O stare de sanatate precara nu este conforma cu realizarea unei activitati de munca de accea este necesar sa luati toate masurile necesare.

Toate beneficiile ofera un real avantaj atat angajatorilor cat si angajatilor. Pentru a fi mereu la curent cu oferta Clever Med accesati site-ul online www.clevermed.ro.  Respectul si profesionalismul medicilor reprezinta un mare plus si face cat mai multe companii sa incheie un contract cu aceasta clinica medicala specifica.