Posted on

Află chiar acum de ce mai ai nevoie când vrei să achiziționezi un dozator de apa, pe lângă acesta, evident. Este precum în cazul unor chiuvete de bucatarie. Nu poți achiziționa doar chiuveta bucatarie, fără elemente adiacente. Mai ai nevoie și de alte produse, pentru ca întregul proces să fie complet și să te poți folosi cât mai repede de produsul comandat!

Nu ai nevoie de foarte multe lucruri suplimentare când vine vorba despre un simplu dozator de apa. În esență, acesta este extrem de ușor de folosit și vine însoțit de tot ceea ce este nevoie, mai puțin de:

Suport de pahare pentru dozator de apa

Este de la sine înțeles faptul că ai nevoie și de un suport pentru dozator de apa! Desigur, acesta este extrem de folositor în cazul în care nu ai biroul tău propriu, ci îl împarți și cu alți colegi. Paharele de unică folosință sunt folositoare și de scutesc din a folosi de fiecare dată pahare din sticlă sau cești. 

Salvezi timp în acest fel, deoarece nu va mai fi nevoie să speli de fiecare dată cana sau paharul pe care l-ai folosit. Un pahar de unică folosită se poate arunca direct la gunoi, fără să te gândești că trebuie să revii mai apoi pentru a-l spăla. 

Cât despre suportul de pahare, acesta este extrem de accesibil, prețul lui fiind sub 100 RON. Un shop online care îți oferă cele mai bune prețuri la suport pahare este Storel – unul dintre cele mai accesate magazine diverse din România. 

Suportul pentru pahare este, în altă ordine de idei, un tub de stocare transparent din policarbonat, care permite folosirea paharelor din plastic sau hârtie cu diametru mai mic de 7,5 cm. Într-un astfel de suport încap până la 80 de pahare din plastic/hârtie. 

Filtre dozator de apa

Storel îți oferă posibilitatea de a adăuga dozatorului tău de apă și filtre dozatoare de apa.  Aceste filtre, după cum poate știi deja, au rolul de a elimina impuritățile din apă. Nămolul, rugina, nisipul sau oxizii nu au nicio șansă în fața unor astfel de filtre.

Ele pot fi utilizate o perioadă de 6 luni de la prima folosire. Imediat după aceea, acestea trebuie schimbate! 

Achiziționează de pe Storel tot ceea ce ai nevoie pentru dozatorul de apă pe care l-ai comandat. Uită-te peste toată gama de produse și nu uita că Storel este magazinul online care excelează și când vine vorba de chiuvete de bucatarie și produse adiționale acestora!