Posted on

Ca să începeți școala de șoferi pentru categoria A trebuie să vă informați despre tot ce implică condusul pe o motocicletă. Această categorie nu este pentru toată lumea, ea este pentru cei curajoși și pentru cei care își doresc adrenalină și sunt pasionați de motociclete. Cu ajutorul unei școli care deține această categorie pentru permis veți învăța ușor și bine. Școala de șoferi Brașov va poate ajuta să aveți parte de instructori competenți care să va explice și să va ajute să învățați ușor și corect. Nu trebuie să se pună presiune pe nici-o categorie și cursantul trebuie să învețe ușor ca să poată să treacă de examene.

Pentru scoala de soferi Brasov categoria A vor există două probe practice pentru a putea fi admis. Prima este în poligon și durează numai trei minute și treizeci de secunde, timp în care trebuie să treceți printr-o serie de exerciții și polițistul vă va urmări îndeaproape. Trebuie să mergeți printre jaloane, să efectuați opturile printre cele patru jaloane. Deplasarea pe o distanță de cinci metri. Este indicat să faceți viraje cât mai largi ca să puteți avea suficient timp pentru al pregăti pe următorul. Veți parcurge pe o distanță de 50 de metri în linie dreapta, cu brațul stâng ridicat orizontal pe un spațiu cu lățimea de 0,5 metri după care veți efectua o manevră de întoarcere, cât mai aproape de linia de marcare a poligonului. Este un examen greu care necesită o foarte mare atenție și implicare.

Echipamentul obligatoriu pentru a începe orele de moto

Echipamentul de care veți avea mereu nevoie este cel care vă oferă siguranță și cel pe care trebuie să îl dețină orice motociclist. Indiferent de cât de multă experiență puteți avea, echipamentul va protejează organismul. Privirea trebuie să fie întotdeauna îndreptată înspre locul în care va doriți să se îndrepte motocicleta, nicidecum spre roata din față. Trebuie să vă folosiți genunchii ca să va înclinați motocicleta de pe o parte pe altă. Dacă trebuie să virați strâns și cu viteză mică trebuie să încercați să contrabalansati motocicleta doar cu corpul, dar puteți să va înclinați odată cu ea doar la viteze mai mari. Poziția corectă a picioarelor este pe scăritele dintr-o parte și altă a motocicletei. Dacă picioarele se află mai jos decât scărița, o înclinare mai mare a motocicletei poate intra în contact cu asfaltul și se poate produce un accident.