Posted on

Fără îndoială, cumpărarea produselor funerare poate fi cel mai provocator aspect al planificării unei înmormântări. Nu numai că trebuie să decideți ce produse aveți nevoie, ci trebuie să determinați cel mai bun mod de a le cumpăra. Doriți să faceți cumpărături cu înțelepciune, dar doriți, de asemenea, să alegeți produse care să vă onoreze în mod adecvat persoana iubită. Sincer, poate fi greu. Există atât de multe opțiuni, timpul dvs. poate fi limitat și este posibil să aveți resurse limitate.

Cea mai bună strategie atunci când vine vorba de cumpărarea produselor funerare este să încetinești și să respiri adânc. Fă-ți puțină temă și nu uitați să vă dați o pauză. Nu contează dacă selectați produse, deoarece a avut loc deja un deces sau intenționați să cumpărați produse funerare, poate fi emoțional.

Rețineți următoarele sfaturi și nu fiți greu cu voi înșivă. Servicii funerare buzau vă stă la dispoziție în îndrumarea cumpărăturilor cât și în reducerea prețurilor. Nu există o modalitate „corectă” de a face acest lucru, dar există lucruri pe care le puteți face pentru a ușura un pic.

Cumpărarea de produse funerare: sfaturi și strategii

  • Stabiliți un buget: oricât de greu este să vă gândiți să vă limitați cheltuielile într-un moment atât de emoțional, nu trebuie să vă puneți în pericol financiar. Există multe opțiuni frumoase la prețuri rezonabile. Partea dificilă este evitarea cumpărării produselor funerare bazate pe emoție. Știind exact cât puteți cheltui confortabil vă poate ajuta.
  • Solicitați prețuri: conform legii, furnizorii de servicii funerare sunt obligați să vă ofere o listă de prețuri pentru produsele pe care le vând. De asemenea, aveți dreptul să vedeți întreaga gamă de produse, nu doar cele mai scumpe. Persoana cu care lucrați vă va arăta probabil cele mai extravagante articole mai întâi. Pentru a afla mai multe despre drepturile dvs contactați servicii funerare.
  • Obțineți ajutor: luați cu voi pe cineva de încredere atunci când faceți cumpărături. Vă poate ajuta să aveți pe cineva cu care să vorbiți și puteți compara note.
  • Căutați-vă: dacă lucrați cu o cămin funerar, vă vor oferi o mulțime de opțiuni excelente. Poate avea sens să cumpărați totul prin intermediul furnizorului, dar trebuie să vă amintiți că nu trebuie să vă cumpărați produsele funerare prin casa funerară sau cimitirul care se ocupă de serviciile funerare. Folosiți aceleași tehnici de cumpărare pentru cumpărarea produselor funerare pe care le-ați folosi pentru orice achiziție majoră.
  • Luați-vă timp: Deși este posibil să lucrați la o anumită dată pentru servicii, poate fi util să luați procesul încet. Dacă simțiți presiune pentru a lua o decizie rapidă, ieșiți și luați câteva minute pentru a vă colecta gândurile. Scopul este de a evita luarea deciziilor bazate pe emoții sau elemente de care nu aveți cu adevărat nevoie.
  • Cumpărați în avans: nu este întotdeauna posibil să faceți cumpărături înainte de timp, dar dacă puteți, vă va economisi aproape întotdeauna bani. A avea timp suplimentar poate face ca procesul să fie mai puțin stresant și să vă permită luxul cumpărăturilor comparative.

Cumpărarea de produse funerare: sfaturi și strategii