Posted on

Tocmai ti-ai cumparat o geanta voiaj pentru o noua calatorie si nu stii cum sa o utilizezi corect? Te gandesti serios ca a venit momentul sa te asiguri ca geanta ta de voiaj este in siguranta dar nu stii cum sa te pregatesti pentru calatorie? Mai jos, iti explicam cum poti face ca geanta de voiaj sa ramana in siguranta.

Lacat aprobat de TSA sau incuietoare de inalta securitate? Ar trebui sa-ti pui obiectele de valoare in acel seif din camera de hotel? Acestea sunt intrebari pe care ni le punem de fiecare data cand ne pregatim pentru o calatorie. Continuati sa cititi pentru a afla cum sa pastrati bagajele in siguranta pe tot parcursul calatoriilor.

Protejarea bagajelor nu a fost niciodata atat de importanta ca astazi. In era digitala, multi calatori aduc cu ei dispozitive scumpe atunci cand se lanseaza in aventura lor globala. Aceste dispozitive, impreuna cu toate celelalte obiecte de valoare, sunt greu de inlocuit. Sa le pierzi inseamna sa-ti distrugi calatoria, daca nu ceva mai rau. Asadar, iata ce poti face pentru a  proteja bunurile si pentru a pastra bagajele in siguranta atunci cand calatoresti in strainatate.

Foloseste incuietorile potrivite pentru genti de voiaj

Avand in vedere procedurile actuale de verificare a bagajelor de la aeroport, este dificil sa stii ce incuietoare ar trebui sa cumperi. Daca utilizati incuietoarea aprobata de TSA, lacatul nu este complet sigur. Daca alegi sa utilizezi cu un lacat de inalta securitate, risti sa ti se rupe incuietoarea in timpul verificarii bagajelor de cala. In acest moment, incuietoarea TSA, cu defectiunile larg mediatizate si cheile principale disponibile publicului, nu pare atat de rea. Cu toate acestea, unii calatori au raportat ca pana si incuietorile aprobate de TSA au fost sparte in timpul cautarilor.

Daca nu doresti sa utilizezi un lacat, este o idee buna sa ai pe geanta un dispozitiv de inchidere (cum ar fi fermoar sau etichete cu banda), care sa te avertizeze despre manipulare. In acest fel, vei sti sa iti verifici geanta pentru articole lipsa.

Cand vine vorba de asta, chiar si un sistem de blocare mai slab este mai bun decat deloc atunci cand scopul tau este sa pastrezi bagajele in siguranta si neatins. Asigura-te ca sistemul este robust pentru a preveni distrugerea si are o anumita forma de rezistenta care sa il protejeze. Daca alegi unul dintre cele mai sigure lacate disponibile, nu uita cheile acasa, pentru ca este posibil ca in aeroport sa ti se ceara sa deschizi bagajul.