Posted on

Unele decizii iti schimba viata in bine, astfel incat, atunci cand te gandesti la momentul respectiv dupa cativa ani, te feliciti pentru inspiratia de care ai dat dovada. Acestea sunt sentimentele fetelor care fac videochat Constanta, atunci cand isi amintesc de inceputul activitatii ca model online.

Ele lucreaza in cele mai bune conditii, intr-o zona frumoasa a orasului. Este vorba despre o cladire moderna, situata pe strada Mircea cel Batran, la numarul 121. In fiecare dintre cele 12 camere situate pe 3 niveluri, fetele au la dispozitie echipament video si audio de ultima generatie, conexiune rapida la internet si mobila de lux. Le ramane doar sa isi foloseasca puterea de seductie si talentul de conversatie.

Cum esti ajutata sa reusesti?

videochat constanta
videochat constanta

Cand alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Constanta ca Studio20.ro, ti se ofera mai multe tipuri de sprijin, incepand cu cel financiar si continuand cu oportunitatea de a acumula rapid cunostintele necesare.

Fiecare model de videochat din Constanta primeste, in primele 3 luni de lucru, o suma garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe platformele online dedicate adultilor. In plus, studioul ofera ajutor financiar si pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei de lucru.

In primele 5 zile petrecute in studio, un trainer le invata pe incepatoare tot ceea ce au nevoie sa stie despre noul lor domeniu de activitate. Ele invata sa foloseasca la capacitate maxima aparatura cu care sunt dotate camerele de lucru si inteleg caracteristicile fiecaruia dintre site-urile pe care vor interactiona cu barbatii, precum LiveJasmin, Stripchat sau Flirt4Free. Afla si diferite trucuri cu ajutorul carora vor putea sa atraga un numar sporit de membri si sa ii transforme in admiratorii lor permanenti.

Tot in perioada de inceput, modelele de videochat din Constanta au parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up. Astfel, se vor descurca tot mai bine in conversatiile cu membrii site-urilor pentru adulti, care sunt barbati din lumea intreaga, de toate varstele si nationalitatile.

La ce nivel al castigurilor poti sa ajungi?

Suma garantata de 1 000 de dolari pe luna, primita in primele luni de activitate, nu reprezinta decat inceputul. Apoi, castigurile sunt tot mai mari, fara sa existe o limita superioara. Multe modele din Romania au depasit incasari de 10 000 de dolari pe luna, fapt care poate fi dovedit prin acte.

Intr-un studio de videochat din Constanta se porneste de la un comision de baza in valoare de 50% din banii produsi pe platformele online, iar acestuia i se adauga diferite alte bonusuri. De exemplu, modelele sunt recompensate pentru numarul de ore petrecute online, pentru depasirea unui anumit prag de castiguri, pentru comportament online absolut perfect sau pentru numarul de vizitatori inscrisi pe site venind din camera lor de chat. Este rasplatita consistent si fidelitatea fata de echipa, ceea ce de asemenea contribuie la cresterea incasarilor.

Asadar, intr-un studio de videochat Constanta totul este gandit in asa fel incat sa ai parte de succes si de castiguri consistente. Te vei convinge de acest fapt inca din primele zile de lucru petrecute pe malul marii!