Posted on

Vacanta se apropie si odata cu cresterea preturilor in sezonul de varf, cu siguranta ai ales deja o destinatie si ti-ai cumparat zborurile. Acum trebuie doar sa rezolvi problema cazarii. In acest caz, ai doua optiuni; inchiriezi un apartament de vacanta sau rezervi o camera la un hotel. Ambele au avantajele lor, dar de multe ori poate fi greu de ales o destinatie perfecta de cazare.

Din ce in ce mai multi oameni prefera sa inchirieze un apartament pentru vacantele lor in loc sa stea intr-un hotel.

  1. Apartamentul de vacanta este mai ieftin

Valoarea in bani a unui apartament de vacanta este de obicei mai buna decat cea a unui hotel. Acest lucru are multe de-a face cu faptul ca proprietarul ofera mult mai putine servicii decat o unitate hoteliera.  Prin faptul ca nu sunt foarte multi angajati implicati in procesul de rezervare si servicii pentru clienti, pretul este redus. In plus, apartamentele stabilesc de obicei o rata fixa pentru inchirierea cazarii complete, deci daca exista 10 locuri, pretul iese de obicei practic la jumatate din pretul pentru fiecare persoana.  Acesta este unul dintre motivele pentru care foarte multe persoane cauta cazare in regim hotelier de la www.mrg.apartments in locul cazarii la pensiuni si hoteluri.

  1. Exploreaza cultura locala

Nu exista nici o modalitate mai buna de a cunoaste destinatia noastra de vacanta decat sa traim ca un localnic. Proprietarii de apartamente ofera, de obicei, recomandari cu privire la locurile de vizitat, unde sa se manance, satele din apropiere etc.

Este adevarat ca si hotelurile o fac, dar trebuind sa raspunda la aceleasi intrebari de atatea ori, ajung sa recomande cele mai cunoscute locuri care, pe langa faptul ca sunt mai scumpe, nu dezvaluie esenta autentica a orasului. Prin urmare, inchirierea unui apartament de vacanta vine si cu avantajul de a descoperi mai usor locurile.

  1. Disponibilitatea bucatariei

Unul dintre cele mai mari avantaje ale inchirierii unui apartament de vacanta este ca au o bucatarie care este de obicei complet echipata. Aici, veti putea gati ce doriti, cand doriti, fara sa depindeti de un program prestabilit. Ideal daca calatoriti cu copii, deoarece veti economisi, de asemenea, o multime de bani in restaurante. In acest fel, va veti putea utiliza bugetul alocat vacantei mult mai usor.

  1. Servicii de calitate

Proprietarul apartamentului se bazeaza foarte mult pe recenziile pe care clientii sai le lasa pe Internet pentru a-si face afacerea profitabila. Din acest motiv, de obicei, ei au mare grija de confortul si curatenia casei, astfel incat chiriasii sa fie multumiti si sa recomande unitatea de cazare printre cunoscutii lor. De fapt, este obisnuit sa gasiti cateva produse frigider sau un cos de fructe de bun venit.

  1. Confidentialitate

Apartamentele de vacanta ofera mai multa intimitate decat hotelurile si posibilitatea de a va bucura impreuna cu familia si prietenii fara ca cineva sa va deranjeze. De asemenea, va puteti relaxa la masa, fara sa va faceti griji cu privire un program prestabilit si nici nu va mai trebui sa ascundeti lucrurile de valoare pentru ca cineva ar putea intra sa faca curat.