Posted on

Cada baie freestanding este adesea asociata cu bai de lux si oaze de wellness. Dar isi poate gasi un loc si in oaza de wellness foarte personala din baia de acasa. Cu toate acestea, datorita metodei sale speciale de instalare, exista cateva aspecte de luat in considerare atunci cand este aleasa o cada de acest fel. Aceasta cada are foarte multe avantaje pentru proprietar, dar ajuta si la decorul luxos pe care aceasta il ofera.

Cada de baie freestanding exista de cand au fost dezvoltate primele cazi comerciale. Primele modele de cada au fost acestea. Tendinta actuala catre cazile autoportante ar trebui, asadar, inteleasa mai mult ca o intoarcere la inceputurile cazii de baie. In timp ce cazile de sine statatoare erau inca produse in acest mod din motive practice la sfarsitul secolului al XIX-lea, aceasta varianta de cada este acum un simbol al luxului si extravagantei. Simplul fapt ca o baie mare este necesara pentru instalarea profesionala a unei cazi autoportante demonstreaza acest fapt.

Aspectul nobil al cazii autoportante poate fi subliniat in moduri foarte diferite. Pe langa acril si ceramica, cada de de baie este disponibila si in materiale neobisnuite, cum ar fi lemn sigilat sau sticla. Se poate observa si o revenire la primele modele din cupru si otel inoxidabil. Cada de baie freestanding este un punct culminant special in fiecare baie si atrage imediat atentia. Prin achizitionarea acestei cazi nu numai ca exista posibilitatea de a face o baie de neuitat, ci si de a transforma baia intr-o oaza de wellness.

O cada de sine statatoare este folosita in principal atunci cand se doreste o zona de wellness si relaxare in baie. Mai ales in incaperile mari, cada de sine statatoare ofera baii o nota de lux pur si aminteste de baile vechi ale vremurilor de mult uitate. Cada de baie poate obtine puncte si in ceea ce priveste cerintele speciale de design si poate fi adaptata la mai multe stiluri – fie stil retro, stil rustic sau stil mansarda. Cu aceasta cada se va gasi exact stilul dorit. In consecinta, acest tip de cada este adesea folosit in bai de inalta calitate. Pretul acestora nu este unul foarte mic, dar cu siguranta va merita fiecare investitie.

In plus, datorita metodelor moderne de productie si materialelor inovatoare, este posibila productia in aproape orice forma, indiferent daca este ovala, rotunda, unghiulara sau intr-un design complet diferit. Astfel, cu conditia ca baia noua sa fie de dimensiunea corespunzatoare, se va putea proiecta aceasta cada dupa dorintele personale.

Cada de baie freestanding este ideala in baile mari, ca atragere centrala a ochiului si evidentiaza intreaga baie. Datorita numeroaselor forme si optiuni de design, cada este utilizata in principal in baile care sunt, de asemenea, menite sa ofere o zona de wellness si relaxare. Cu jeturile de wellness adecvate, cada de sine statatoare poate fi folosita si ca inlocuitor pentru o cada cu hidromasaj. O astfel de cada impresioneaza in comparatie cu celelalte variante, mai ales ca aspect. Cada se afla in mijlocul baii si este o atractie directa pentru fiecare vizitator.